Udvalg af vores guides

Her kan du se vores nuværende produkter

Hos Myforrest hjælper vi med at gro verdens skove, og håber at du vil hjælpe. For hvert produkt du køber der planter vi et træ. Træerne plantes af velgørenhedsorganisationer, som sørger for at træerne bliver plantet i bæredygtigt zoner.

Hvem er Myforrest?

Hos myforrest vil vi gerne tilbyde spændende produkter, og gøre noget godt for miljøet.
Bag står et team, der tænker miljø frem for vækst.

Find dine nøgler

nøgle

Læs mere

Vi har alle prøvet at miste vores nøgle, og det kan både være dyrt og besværligt. Nu er der kommet en app der gør at du nok aldrig mister din nøgle igen.
Spar den dyre låsesmed, og hold styr på dine nøgler!

Find din mobil

portfolio_6

Læs mere

Vi har alle prøvet at miste vores telefon, eller lede efter den om morgenen imens man har travlt. Dette kan nu undgås med en smart nøglering, som med et tryk gør at telefonen ringer. Få hjælp med at finde telefonen.

Ren havedam

Læs mere

Er din havedam grøn af alger, så er det måske på tide med en algebehandling. Algebehandlingen fjerner algerne i din havedam, så du igen kan se dine fisk.

LED Lys

Læs mere

LED belysning er designet til at spare på strømmen, og de er med til at starte en ny æra af grønnere, længerevarende & mere omkostningseffektive pærer.

Træfigurer

Læs mere

Flotte træfigurer af Designet af danske designere. Få en flot træfigur til huset eller lejligheden. Figurerne er hånddrejede og designet i Danmark.

Insektfjerner

til-alle-produkter

Læs mere

Døjer du med edderkopper i hjemmet? Undgå insekter i hjemmet med en insektfjerner. Tilsæt en boks i stikkontakten og så sørger den for at holde insekter ude.

Hvad mangler du?

kommersnart

Kontakt os

Vi leder konstant efter nye produkter som vi kan tilbyde, følg derved med på hjemmesiden, der kommer snart nye spændende ting. Har du ideer til nye produkter, så kontakt os gerne, ved at trykke med nedestående link.

Vores partner

Reforestation Partner_green