Gode ting at medbringe på ferien

Slip for myg

Døjer du også ligesom mange andre med myggestik? Slip for myggestik med en ultralyds anti myggenøglering. Den holder dem på afstand så du undgår at blive stukket på ferien eller hvor du nu befinder dig.

Medbring den der hvor du skal bruge den, og læg den et godt sted, hvor du ved at myggene kommer ind. Dette kunne eks. være ved det åbne vindue.

Den kan også bruges som lommelygte, med den røde LED lygte.

Læs mere!

Slip for insekter

Undgå insekter i hjemmet med en insektfjerner. Tilsæt en boks i stikkontakten og så sørger den for at holde insekter ude.

Boksen virker på både myg, edderkopper og mus.

Insektfjerneren udsender lavfrekvens bølger som kun insekterne opfanger, hvilket afskrækker dem. Kan bruges i alle rum hvor der er en stikkontakt.

Læs mere!

Få en kold pude

Slip for at svede om natten, med en kold pude. Er du også en af de mange danskere sveder om natten og har svært ved at falde i søvn. så er denne pude afkøler lige sagen.
Perfekt til de varme nætter på ferien!
Du skal ikke bekymre dig om at skulle lægge den i fryseren, så den er stivfrossen, du skal blot hælde kold vand i, så har du en kølig pude.

Læs mere!

Hold styr på dine ting

Med en Bluetooth keyfinder kan du holde styr på dine ting. Du kan sætte modtageren til alle ting der er vigtige, som pung, nøgle, taske osv.

Fastgør keyfinderen til dine ejendele og appen fortæller hvor du sidste havde dem. Med et tryk i appen, kan du på kortet se hvor dine ting er, samt høre dig frem via pibben af keyfinderen.

Læs mere!

Håndholdt tøjdamper

Nu er det muligt at få strøget sin skjorte på farten med et håndholdt tøjdamper (dampjern) fra Handysteamer.

Dampjernet er skånsom mod silke og kan nemt stryge din skjorte på farten eller hjemme i huset. Du slipper nu for at hive det helt store apperat frem, når du lige skal have rettet folderne på skjorten.

Slip for skabslugten på dine skjorte, det har aldrig være nemmere med en håndholdt tøjdamper.

Læs mere!

Oppustelig sofa til stranden

Oppustelig sofa til stranden som er nem og hurtig at bruge. Kan bruges alle steder og på stort set alle overflader. Perfekt til en tur til stranden eller nede i parken.
Kan nemt fyldes op med luft uden brug af pumpe eller andet.

Læs mere!