Flotte træfigurer

Dansk producerede kæledyr i træ

WOODEN PETS er en produktlinje af forskellige kæledyr lavet af naturmaterialer.

Trædyrene er lavet i naturlig eg og røget eg. Alle trædyrene er drejet på drejebænk og samlet med læderstykker, som giver træet liv. Dyrene er designet med simple og organiske former, der giver hvert dyr et unikt udtryk. Hver dyr har sjæl og et glimt i øjet.

13392029_1702798576651697_2220717221862452844_o

Wooden Pets

WOODEN PETS er en produktlinje af forskellige kæledyr lavet af naturmaterialer.

Alle trædyrene er drejet på drejebænk og samlet med læderstykker, som giver træet liv. Dyrene er designet med simple og organiske former, der giver hvert dyr et unikt udtryk. Hver dyr har sjæl og et glimt i øjet. Disse dyr er perfekte som en gave til dem der elsker natur og design der spræder glæde.

Trædyrene er lavet i naturlig eg og røget eg. Den franske bulldog og mops er nogle populære hunderacer. De er kendt for at være aktive, hyggelige og sjove, og de er nærmest blevet helt mainstream.

Køb her!

Zoo of wood

ZOO OF WOOD er en serie af trædyr du kan finde i zoo. Der er noget hyggeligt og specielt ved at være i zoo med sine kære. De forskellige dyr er designet små et par, Hr og Fru, som en lille reminder om kærlighed.

Alle trædyrene er drejet på drejebænk og samlet med læderstykker, som giver træet liv. Dyrene er designet med simple og organiske former, der giver hvert dyr et unikt udtryk. Hver dyr har sjæl og et glimt i øjet. Disse dyr er perfekte som en gave til dem der elsker natur og design der spræder glæde. Trædyrene er lavet i naturlig eg og røget eg. Forhåbentlig finder de alle sammen sig et godt hjem.

Køb her!